Anastasija Ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/nemanjagudelj

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, uživa sa porodicom Gudelj u Sevilji i svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Naime, oni su sada podelili i na društvenoj mreži Instagram delić zajedničkih trenutaka, a Anastasiji i njenom vereniku, fudbaleru Nemanji Gudelju, društvo prave njenog brat i porodični vozač, koji je takođe i njihov veliki prijatelj.

Povod okupljanja bio je rođendan njihovog vozača Rašida, a na fotografiji koju je objavio upravo fudbaler vidimo i Anastasiju u veoma smelom izdanju.

Ražnatovićeva je pokupila kosu u rep, blistala je u svilenoj haljini koja je istakla njen bujni dekolte, a ceo stajling začinila je zanimljivom "tetovaža" ogrlicom u istoj boji kao haljina.

Podsetimo, Nebojša Gudelj, otac fudbalera Nemanje Gudelja, nedavno se prvi put javno oglasio kada je svadba njegovog sina i Anastasije Ražnatović, ćerke Svetlane Cece Ražnatović, u pitanju.

Proslavljeni fudbaler, a sada trener tada je stavio tačku na insinuacije o veselju, za koje se spekulisalo u javnosti da će biti do kraja ove godine, i do detalja otkriva stav svoje porodice o tome.

- Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali. U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života - rekao je Gudelj.

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading