Bliznakinje
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Fitnes bliznakinje juče su naišle na veliki broj osuda, jer su psa kog su prethodno udomile, ostavile u azil. One su istakle da zbog mnogobrojnih obaveza i malog stana, nisu više u mogućnosti da brinu o njemu. 

Mnoge javne ličnosti osudile su njihov potez, a one su se sada ponovo oglasile i pokazale u kakvim uslovima živi pas. 

- Hvala na podršci svim dobrim ljudima. Nama je bilo bitno da se mi uverimo da mu je tamo lepo i to smo i videle. U stanu nije bio srećan. Bukvalno svaki put kad ga minimalno ostavimo, vratimo se i on bude sav zadihan, bukvalno doživi nervni slom. Kada smo ga prvi put kod deke ostavile u dvorištu videle smo koliko je bio srećan. I niko nije poznavao Bekija, ne znaju šta mu prija, a šta ne, a pričaju o njemu. Niko nije čuvao njega i ne zna ništa o njemu, a umeju da komentarišu i osuđuju. Gde je sve bio, nemaju pojma... Nas dve spavamo mirno i spokojno - napisale su sada, između ostalog, što je opet izazvalo lavinu negativnih reakcija.

Podsetimo, zbog njihovog poteza oglasila se i Breskvica koja je istakla da treba da ih bude sramota, ali da će ona svakako otići do azila i odneti potrebne stvari kako bi psi koji se tamo nalaze živeli u boljim uslovima. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading