O NJEMU REČ NEĆE DA KAŽE! Ovako izgleda polubrat glumice Ive Štrljić koji je od nje mlađi 21 godinu
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Iva Štrljić je stalno u žiži javnosti, a osim o njenoj glumi i uspesima koje niže u ovom poslu, stalno se priča i o njenoj porodici.

I to nije ništa neobično, budući da je njen otac jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, Milan Štrljić.

Nažalost, on i Ivina majka Slavica, koja je takođe uspešna u svom poslu, razveli su se kada je Iva imala 15 godina.

Poznati glumac se tada vratio u Hrvatsku i započeo novo poglavlje u svom životu. 

- Volela sam trenutke detinjstva provedene sa tatom na filmskom setu i sa mamom u baletskoj sali. Uvek sam tamo bila mirna i strpljiva, a nikada mi nije bilo naporno što sam tu, naprotiv, jedva sam čekala. Već se tada moglo osetiti da ću te ambijente birati i za svoje životne - priznala je glumica jednom prilikom za domaće medije.

 

 

O odnosu sa ocem veoma retko govori, ali nije krila da su mnogi mediji želeli da prikažu njihov odnos onakvim kakav on zaista nije. 

- Dešavalo mi se nekoliko puta da mediji žele da naš odnos prikažu kroz neku svađu, neko nerazgovaranje, što nije tačno, a ono što moram da naglasim je da ću svog oca uvek da branim, čak i onda kada on to nije zaslužio, jer sam ja njegova ćerka. I ovo što sada pričam razumeće svaki otac i svaka ćerka - ispričala je glumica u intervjuu za magazin "Story".

Glumica Iva ima i 10 godina mlađeg brata Luku, ali po ocu ima i polubrata Frana koji je od nje mlađi 21 godinu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

I o njemu, kao i o deci iz prethodnog braka, Milan nerado govori.- Ona se već dvadeset godina bavi glumom i bori se. To je sudbina i tako je moralo biti. Jednostavno, deci ne možete da birate zanimanje. Nisam joj baš velika podrška, jer živi u drugoj državi. Mislim da joj i ne trebaju moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi - izjavio je jednom prilikom o Ivi njen otac.

U retkim trenucima kada govori o svom privatnom životu, popularni glumac je prokomentarisao i svog sina Frana odnosno Ivinog polubrata.

- Fran besprekorno govori engleski, voli borilačke veštine i želi da uči japanski - otkrio je Milan Štrljić jednom prilikom.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading