Damir Handanović
Foto: Printscreen/Foto: Ataimages

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen suprug, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović, organizovali su intimno venčanje u jednom restoranu na Avali. 

Oni se nisu preterano oglašavali povodom pomenutog događaja i intimu su čuvali isključivo za sebe i sebi bliske ljude, a sada je Damir prvi put podelio fotografiju sa ministarkom sa pomenutog slavlja.

Kako se može videti na fotografiji, par se drži za ruke dok prolaze kroz dekorisanu stazu koja vodi ka restoranu, a on je uz objavu podelio stihove "Ja te pratim, dušo", čuvenog hita "I Follow Rivers".

Dubravka Đedović je bila u beloj venčanici sa čipkom i cirkonima, u ruci je držala bidermajer, dok je Damir obukao crno odelo sa leptir mašnom.

Podsetimo,kako je Damir govorio o privatnim detaljima odnosa sa ministarkom.

- Nismo pričali o našem privatnom životu, jer to želim da ostane za nas. Upoznali smo se na "Serbian Openu", tu su nas spojili naši zajednički prijatelji. Pitao sam mog druga: "Ko je ova?", a on mi je rekao: "Dubravka iz banke, radi u banci. Ona ti je za to ekspert" - priča Handanović i dodaje:

- Završio nakon toga Novak meč i svi se tu okupili, a ja kažem: "Izvini, baš sam u nekim finansijskim problemima i kreditima. Možeš li da mi pomogneš?", a ona na to: "A ti si?", ja uzvratim: "Ja sam Damir" i ona je poručila da me zna i da je ispratila nešto oko moje muzike. Na kraju sam joj priznao da želim da izađemo na piće i da se okupimo - poručio je Damir u emisiji "Magazin IN".

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading