Luciano Plazibat
Foto: Alo/Printscreen

Kada se pojavio u spotu poznate pevačice Milice Pavlović, mnogi su se zapitali ko je ovaj zgodni i mišićavi mladić, da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju plesač Luciano Plazibat, koji je privukao ogromnu pažnju javnosti, te je njegova popularnost znato porasla "preko noći".

Njegova saradnja sa Seksi senjoritom bila je i više nego uspešna i efikasna, a Luciano je nedavno na audiciji u Zagrebu počastvovan i izabran da bude deo velikog spektakla koji je zakazan za 23. decembar u Areni u Beogradu.

Da je Lucijano zgodan, pišu korisnici društvenih mreža, a njegova poruka ispod objave na Instagramu, nakon što je zvanično objavljeno da će biti na sceni Arene kraj Pavlovićeve, dobila je mnogobrojne lajkove i reakcije.

Naime, nakon što je zvanično objavljeno da će biti na sceni Arene kraj Milice Pavlović, Luciano se oglasio i podelio sa svojim pratiocima kakav spektakl su pripremili za pomenuti događaj:

- Dušu ćemo ostaviti u toj Areni. I opet raditi sa ovom ekipom, idu mi suze... Saradnja koja se samo nastavlja. Milice, hvala ti za sve. Uf, još mi je nerealno da se događa. Da sam mogao da biram, ne bih mogao bolje da izaberem. Sad idemo u dvoranu. Vidimo se 23. u Areni - napisao je Lucijano na Instagramu.

Inače, baš Plazbat je imao tu čast da bude deo pomenutog spota koji sada broji nešto više od 45 miliona pregleda na Jutjubu. Osim toga, on je bio sa Pavlovićevom na sceni i na njenom prvom solističkom koncertu u hali Čair u Nišu.

Njih dvoje su potpuno "hipnotisali" publiku na sceni, a i dalje se komentariše trenutak kada mu je Milica sela u krilo dok se dvoranom orilo "Provereno".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading