KAO SESTRE BLIZNAKINJE Niste ni svesni koliko Tamara Dragičević liči na majku, ne zna se koja je lepša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Tamara Dragičević važi za jednu od najlepših na našoj javnoj sceni, a pored supruga Petra Benčine, najveća podrška oduvek joj je bila majka Sanja.

Tamara neretko deli sa fanovima fotografije na kojima je sa porodicom i prijateljima, te je tako i sada pratioce obavestila da u njenom domu postoji poseban razlog za slavlje.

Majka harizmatične glumice proslavila je rođendan, a objavom je pokazala da je njena slika i prilika.

Dragičevićeva je podelila dve fotografije mama Sanje uz čestitke.

 Mojoj carici je rođendan! Mama – napisala je Tamara uz fotografiju mame u kombinezonu, komadu koji i sama glumica voli često da nosi.

– Volim te! Znam da špijuniraš Insta pa ćeš ovo videti – dodala je Dragičevićeva uz još jednu fotografiju, a svi su bili oduševljeni lepotom njene majke.

Nema sumnje da je Tamara od mame nasledila lepotu, a svi su primetili da više deluju kao sestre nego kao majka i ćerka.

Inače, Sanja je sa Tamarinim ocem Milanom duže od 35 godina u braku. Tamara, koja je odrasla uz stariju sestru i mlađeg brata, često ističe koliko joj je porodica važna, kao i da su im roditelji od malih nogu davali „vetar u leđa”.

@alo_portal Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom stigla u prestonički hotel na rodjendan! 😊 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viral #ceca #cecaraznatovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading