Vesna Đogani i Marko i Luna
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Luna Đogani porodila se pre dva dana i na svet donela ćerku Lanu. Tim povodom upriličeno je veliko slavlje koje je počelo u porodičnom domu, a nastavljeno je u restoranu. 

Veselju su prisustvovali članovi porodice Đogani, Anabela, Lunina kuma, kao i mnogobrojni prijatelji. 

Svima je poznato da odnosi u porodici Đogani nisu sjajni, a sada je Vesna priznala da su Đole i ona bili pozvani na veselje.

Đoganijeva nam je rekla da ih je Marko od srca pozvao, ali su njih dvoje procenili da nije trenutak da se sada svi zajedno okupljaju, već da će sačekati neku drugu priliku. 

- Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno. Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju.Jedva čekamo da ih vidimo- priznala nam je Vesna, pa otkrila šta je Luni najteže palo tokom porođaja:

Vesna Đogani

Foto: Printscreen/instagram

 

- Čula sam od tetke da je sve u najboljem redu, jedino joj je krivo što nije mogla da jede pre operacije i sad ovo posle, to joj je najteže palo. Ona se dobro oseća, to je najvažnije. Mi ćemo da se veselimo, slavimo i da se družimo nekom drugom prilikom- završila je Vesna za Alo! 

Podsetimo, Đoletova ćerka, Silvija, sve je ostavila u čudu kada je priznala da nije ni znala da se Luna porodila. 

 

Alo/ Marija Kostić

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ajmo malo o drugima ...

06.10.2023 18:01

Ajmo malo o drugim ''idealnim'' porodicama ... npr. o braci i sestrama Veljka i Anastasije. Da li se oni pitaju kad nesto slave Veljko i Anastasija da li su bili na proslavama? NISU.