Ceca i Lidija na rođendanu
Foto: Alo/Alo

Kraljica narodne muzike Ceca Ražnatović pojavila se večeras u društvu svoje sestre Lidije Ocokoljić u prestonički hotel povodom proslave rođendana svog prijatelja i poznatog frizera.

Dve sestre su odmah pri ulasku zasenile sve pojavom i fenomenalnim izgledom, dok su odisale elegancijom i sofisticiranošću. Pevačica se pojavila u puder roze kompletu, dok je njena sestra za ovu specijalnu priliku odabrala crni kombinezon na bretele sa velikom ogrlicom oko vrata.

Ceca i Lidija na rođendanu

Alo

 

Dve sestre nisu skidale osmeh sa lica, bile su vidno raspoložene i spremne za zabavu, tako da su u skladu sa tim blistale i privukle veliku pažnju prisutnih.

Inače, pevačica je svojevremeno progovorila o odnosu sa sestrom, te istakla da joj je ona jedna od najvećih oslonaca i podrška u životu.

 

@alo_portal Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom stigla u prestonički hotel na rodjendan! 😊 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viral #ceca #cecaraznatovic ♬ original sound - Alo_portal

 

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - odgovara ona, ali da li bi bilo drugačije da Ceca nije imala sudbinu da ostane rano bez supruga, tvrdi da to ništa ne bi promenilo, jer je oduvek bilo tako.

(Đorđe Milošević)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading