Maja Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Harizmatična voditeljka Nacionalnog dnevnika na Pinku, Maja Manojlović gostujući u Magazin In progovorila je o očuvanju braka, ljubav prema mužu i deci, a tada se dotakla i odnosa svojih roditelja.

Maja Manojlović je uspela da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, ali je tada progovorila prvi put o svojim roditeljima, te otkrila detalje okojima nikada nije pričala. 

Maja Manojlović
Printscreen

- Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu. Ja sam kasnije otišla pod Ostrog i razgovarala sam sa duhovnikom i upitala sam ga: "Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?". On mi je rekao: "Pa, to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života". Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu - ispričala je Maja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
@Lola

05.10.2023 19:49

A, maja rasturila brak Savi Miloševiću.Trebala je da nauči nešto od svojih roditelja!