Baki i Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/AtaImages

Estradni "ratovi" i čarke među muzičarima su nešto što se dešava gotovo na svakodnevnom nivou, te je u skladu sa tim nekadašni popularni muzičar Bajrus Đogaj, odnosno Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 opleo po trenutno najaktuelnijem reperu Dragomiru Despiću Desingerici.

Naime, Baki je mlađem kolegi poručio da mu je preostalo jedino da po publici izvrši nuždu.

- Bravo, dečko. Samo rokaj, ali ubuduće na jednom od nastupa obavezno, moj savet ti je da, ako budeš video ovu poruku, izvadiš pitona i ispi*aš se po publici bukvalno, više će te voleti. Oni to vole. Što si veći kreten i budala, imaš bolju prođu. To publika voli, zato pi*aj po njima – glasio je Bakijev, po mišljenju mnogih, neprimeren komentar ispod Desingericine objave na Instagramu, a reper se oglasio za Alo! i dao vrlo koncizan komentar.

- Zahvalan sam mu na savetu. Imaću u vidu ovaj njegov komentar, jer, u slučaju da toalet ne bude u funkciji, biću primoran da to uradim na bini - rekao je Despić za Alo!.

Podsetimo, Dragomir neretko ističe kako ga hejterski komentari ne dotiču, te da ga isti neće sprečiti da nastavi da gradi svoju muzičku karijeru. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading