Milena i Milica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U medijima se pojavila informacija da je bivši verenik Milene Kačavende, za kojeg je pričala da je umro, zapravo bivši partner Milice Dabović, sa kojim ima sina Stefana.

Sada se na jednoj Instagram stranici pojavila njegova fotografija gde možemo videti kako on zapravo izgleda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Nakon što je Milena tokom "Zadruge 6" otkrila da joj je verenik poginuo, sada je potvrđeno da je on živ i zdrav. To je potvrdila i Milica Dabović ističići da ne može da veruje da je i Milena Kačavenda pala na njegove, kako ona kaže, laži i manipulacije. 

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Milica.

Podsetimo, ranije se pisalo da je sina dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, pa je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe. Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Ljubomir Hadžistević i poznato je da je sa Novog Beograda. Milicu je u više navrata opljačkao i iskoristio iako se predstavljao kao "milioner iz Beča", prenosi gorepomenuti izvor.

 

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading