Majka Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Prijović održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

Njena majka Borka Mihajlović joj je oduvek bila ogromna podrška u svemu, a malo ko zna da je i ona talentovana pevačica i da je Aleksandra od nje nasledila moćan glas.

Borka je pre nekoliko dana gostovala na Hepi televiziji, gde je pustila glas i otpevala pesmu "Javi se, oteraj tugu", koju u originalu izvodi Šemsa Suljaković, a u videu možete poslušati kako Bora zvuči uživo.

 

 

Podsetimo, majka Aleksandre Prijović, Borka, došla je i treće veče zaredom da podrži ćerku na koncertu u beogradskoj Areni, a tada se pojavila u prisustvu dečka, sa kojim je u višegodišnjoj vezi i pored kojeg je veoma srećna, a njenu vezu Aleksandra podržava svim srcem.

Oni su došli na koncert u nikad elegantnijem izdanju. Borka je ponela skroz crnu kombinaciju i istakla dekolte, a njen partner je takođe poneo crno odelo, koje je upario sa belom košuljom. Sve oči bile su uprte u Borku i njenog dečka, a sigurno je da je ona bila najponosnija majka na svetu.

 

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading