Jelena i Dona
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jelena Karleuša na stori priči svog Instagram naloga objavila je veoma emotivnu objavu posvećenu pokojnoj koleginici Doni Ares koja je na današnji dan, 2. oktobra, pre šest godina izgubila životnu bitku.

Naime, Jelena je prvo objavila Doninu fotografiju i posvetila emotivne reči jednoj od malobrojnih prijatelja koje je imala sa estrade.

Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Inače, na današnji dan bitku sa kancerom izgubila je jedna divna žena, veliki umetnik i borac, Dona Ares. Zauvek u našim srcima...

Karleuša je zatim objavila i skrinšot Donine stare objave, koju su joj poslali njeni fanovi - a reči pokojne koleginice malo je reći da su ganule Jelenu.

- Ovo su mi sad poslali njeni fanovi.... Ovo nikada nisam ni videla. Ne znam ni sta bih rekla... Ovo cu shvatiti kao motivacijuu da se borim u ovom svetu kao lav.

Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, prošlo je šest godina od smrti pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares.

Njena majka Ajka Kolaković Caušević je u bolnoj ispovesti za bosanske medije pričala o ćerki i uspomeni na nju i o najtežim danima svoga života. Kako kaže, bol za ćerkom nikada neće prestati.

- U ovih šest tužnih godina sam prošla sve moguće psihičke faze... Jednostavno nema reči da se opiše ta tuga i ne daj Bože nijednom roditelju da doživi takvu bol i tugu - kaže njena majka, koja navodi da joj je promena sredine dosta pomogla.

- Bila sam dve i po godine u Švajcarskoj i to mi je delimično pomoglo. Promena sredine, novi ljudi, šetnje, parkovi, šume, mir, tišina, obilazak mnogih gradovi... Ali to je samo deo tzv. terapije, jer izgledaš kao normalna, a „podeljena“ si ličnost, izgledaš normalno, a nisi normalan - iskrena je Ajka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading