BEBA STIŽE ZA ČETIRI MESECA Oglasila se trudna Amidžićeva devojka, kako vam se čini u petom mesecu? FOTO
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mina Naumović se potpuno povukla iz javnosti nakon što je saznala da je u drugom stanju i da će za nekoliko meseci postati mama.

Ognjen Amidžić, njen emotivni partner nije krio sreću zbog drugog deteta koje mu je na putu, a svako svoje slobodno vreme koristi da provede sa njom.

Mina je nakon uvreda na svoj račun napisala otvoreno pismo i odlučila da se povuče iz javnosti u potpunosti.

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala. U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir - napisala je Mina i dodala:

- Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro ' poručila je voditeljka.

Od kako je odjeknula vest o njenoj trudnoći, Mina nije kačila soje fotografije, ali sada je napravila presedan i okačila selfi.

Mina je bez trunke šminke pokazala svoj prirodan izgled, a ako je sudeći po fotografiji, trudnoća jako lepo utiče na njen fizički izgled.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading