Toma Zdravković bista
Foto: Stock/E stock

Ćerka legendarnog pevača, Žaklina Zdravković, prisustvovala je otkrivanju  biste svog oca Tome u Skadarliji, prilikom čega su je emocije u potpunosti savladale.

Ona se zajedno sa svojom majkom Gordanom Zdravković slomila kada je ugledala kako statua izgleda, pa istakla da oseća očevo prisustvo. 

Toma Zdravković bista

E stock

 

- Kao da se na sekud vratio... Oseća se da postoji njegovo prisustvo. Jako je lepo napravljen, iako je od metala, ali ima dušu. Kada je spomenik otkriven, osetila sam najpre iznenađenje. Znala sam da je kip, to sam očekivala, ali nisam očekivala da će biti tako realno napravljen. Osmeh je isti, nos, zatvorene oči, pesma i čuješ muziku. Dolazim ovde dva puta godišnje. Toma je često nastupao u Skadarliji, probudi mi se uvek emocija kada šetam ovom ulicom - rekla je Žaklina.

Žaklina je medijima otkrila da je njen sin od Tome nasledio talenat za muziku, ali odbija da joj se profesionalno posveti.

- Moj sin svira gitaru, muzikalan je, ali sluša potpuno drugačiju vrstu muzike. Ne želi da se bavi estradom, ima 21 godinu i izuzetno voli muziku - rekla je Žaklina za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading