Andrija i Brena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Andrija Milošević leto je iskoristio maksimalno u svoju korist. Kako kaže, više je odmarao sa porodicom nego što je radio.

- Mora da se odmara, nema priče! Jedan je život i taj život zahteva da ga živite. Kad živite život uglavnom se ostvaruje u odmoru. Odmor je najvažnija stvar. Morate se odmarati da bi mogli da radite. Eto, ja sam se previše odmarao pa sam dobio čmičak. Da ste došli tri, četiri dana ranije videli biste ga u punoj snazi kao jednu neverovatnu kuglu na glavi - započeo je Andrija neverovatnu priču u emisiji "Una, due, tre" na TV Una i otkrio ko mu je pomogao u problemu.

Brena je jedna od najvećih, ako nije i najveća zvezda. Šta je u životu sve ostvarila, mi ne možemo da zamislimo danas. Taj nivo kao sve svetske zvezde što imaju te turneje, helikopteri, ludilo, pompa, tri filma koja je snimala iza čega stoji apsolutno jedna država koja je potražila spasenje umetnicima, i nju su tražili da ona bude simbol mira u tom momentu. Nije to džaba. Ona je stvarno fantastična. Možda bi trebalo nju zvati da malo priča o svemu - pohvalio je Andrija.

S druge strane, uživa u očinstvu i ne plaši se starenja, pa je naglasio da nema ništa protiv estetskih korekcija i da će se podvrgnuti ukoliko bude bilo potrebe.

- Meni je takav posao. Sad, ako budem nešto smežuran moraću da se popravljam zbog posla. Mislim, jedna je stvar da vi nešto popravite kod sebe ako imate neki fizički problem. Ali sad da kažem pošast prelepotizma kao takvog gde svi ljudi žele da izgledaju isto je trend vremena. Ne mozete ljudima to zabraniti, ali da li je potrebno, to je sad pitanje - ispričao je Andrija za emisiju "Una, due, tre"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading