Sara Jo
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj treći solistički koncert u beogradskoj Areni, a sve karte bile su rasprodate do poslednjeg mesta.

Naime, pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, bila je na drugom koncertu Aleksandre Prijović i to u veoma provokativnom izdanju.

Sara je za ovu priliku nosila zeleni čipkasti top koji je više otkrivao nego pokrivao, a pažnju je privukla kada je počela da igra.

Kako se moglo videti, s obzirom na to da je veoma malo materijala bilo na njoj, Sari zamalo grudi nisu ispale dok je igrala, skakala i uvijala se, a dečko ju je sve vreme grlio i snimao u vrelom izdanju.

Inače, pevačica je nedavno vodila dečka na svadbu, pa mu je pokazala sve srpske običaje i poručila da ne zna šta ga čeka. To su mnogi protumačili tako da Sara i Žiga planiraju da stanu na ludi kamen, ali oni to nisu komentarisali.

Podsetimo, Aleksandra Prijović zapalila je Arenu vrhunskim pevanjem, atmosferom, a nekoliko puta u toku sva tri koncerta koje je održala u Beogradu, presvukla se više puta i stajlinzima raspametila sve.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading