Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je dva spektakularna koncerta u Štark areni, a večeras se očekuje i treći, poslednji zakazani za ovu godinu u Beogradu.

Prija se obe večeri presvukla po tri puta, a sinoćni stajlinzi su dominirali.

Kombinacija koja je najviše pažnje privukla definitivno je crvena, kožna sa kaiševima brenda Alexander McQueen. U pitanju je korset ukombinovan sa suknjom, za koji je Prijovićeva odvojila ogromnu svotu novca.

Cena korseta je 3.900 evra, dok je suknja 2900 evra, a čizme istog brenda koštaju 1900 evra. Što bi značilo da je samo za jedan autfit odvojila 8.700 evra.

Stajlinge joj je radio mladi srpski kreator, koji je birao uglavnom ovaj britanski brend za većinu autfita.

Još jedna kombinacija koja je privukla dosta pažnje jeste haljina kojom je Aleksandra završila koncert. Dugu, crnu toaletu sa štrasom, Prija je upotpunila skupocenim minđušama sa kristalima marke Oskar de la Renta, koje koštaju 300 evra.

Kako saznajemo, za dve večeri i šest stajlinga, u koje računamo i nakit i aksesoare, Aleksandra Prijović dala je preko 100.000 evra, a očekuje se da će i večeras iznenaditi kreacijom koja je rađena specijalno za nju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sale

30.09.2023 16:48

Dok ljudi rade za minimalac,ona se hvali garderobom od 10.000 evra.Što se nije setila da makar 100 evra uplati nekom detetu za lečenje.Mogu da se hvale kad neplaćanja porez.

Sneki

30.09.2023 19:30

Ne seća se kako je ona živela,a sad se pevaljka najela,pa ne misli na druge.Da se nije udala za Bobinog sina,niko ne bi čuo za nju,ne bi pevala u Areni,nego u nekoj kafani pored puta.Ona i njen menadžer su poklanjali karte ,i nisu ni bile pune Arene, a da su prodavali karte,ne bi ni napunila jednu veću kafanu.Kakva je ona silikonska pevaljka ,kad peva na plejbek.

Biba

30.09.2023 21:05

E zivote, kad jedna pevaljka sa 8 razreda skole oeva u Areni i trosic100 hilj evra na garderobu i ostale gluposti, a jedan uspesan lekar te pare moze da sanja, koji smo mi retardi kad idemo na takve koncerte