Koncert Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Aleksandra Prijović večeras će održati drugi po redu solistički koncert u Štark areni.

Iza nje je veoma uspešna noć. Kako se već navodilo, više 20.000 ljudi juče je došlo da podrži muzičku zvezdu i sa njom peva u glas, a ništa manje se ne očekuje i od ove noći, s obzirom da njena desetogodišnja karijera na domaćoj sceni odlikuje se kvalitetnim numerama, nezaboravnim nastupima i posvećenošću sopstvenom uspehu.

Pevačicu su došle da podrže i starije i mlađe kolege, a među prvima je stigla voditeljka Ena Popov koja je na iznenađenje prisutnih došla bez muža, a potom i otkrila pravi razlog.

- Očekivanja su da se dobro provedem ovde večeras. Imam veče sa prijateljicama i planiramo da ga u potpunosti iskoristimo i da nam bude lepo. - dodala je pevačica, te otkrila da li često izlazi s obzirom da ima previše obaveza:

- Ne stižem, zato sam toliko uzbuđena što ću to imati priliku da radim večeras. Pogotovo se radujem što ću ići na koncert kod devojke koja je, ako ne i prvo gostovanje posle učestovanja u Zvezdama Granda imala u mojoj emisiji, i tada je bila jedan zbunjeni devojčurak moram priznati i malo mi čak pored svog iskustva koji sam i tada već imala u voditeljskim vodama bilo teško da razgovaram sa njom, toliko je bila pod tremom i zbunjena. Sada kada uporedim to sa ovom devojkom danas koja ima tri koncerta u areni, mogu da kažem samo svaka čast i izuzetno se radujem da podržim takav uspeh.- dodala je Ena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading