Željko i Milica Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović nedavno se verila za dugogodišnjeg izabranika milijardera Iliju Riskina, što su svi mediji preneli.

Vlasnik "Ružičaste televizije" presrećan je bio kada je doznao ovaj podatak, najviše zbog toga što je zaljubljeni par jedno vreme bio rastavljen.

Činjenica da će njegova mezimica stati na ludi kamen veoma je Mitrovića obradovala, te se spekuliše da su on i supruga Milica uveliko krenuli sa pripremama za taj poseban dan.

Porodica Mitrović

Printscreen

 

U organizaciju će vrlo verovatno, kada za to dođe vreme, biti uključena čitava porodica, koja uvek pronađe razlog da se okupi i slavi, a očekuje se da će sestre Andrea i Sandra imati posebne uloge u toku svadbene ceremonije, kao i brat Aleksandar.

Dok budući mladenci ne utvrde tačan datum svadbenog veselja i lokaciju Željko i Milica, kao i ostatak porodice, mogu samo da maštaju i prave tek okvirne planove oko toga šta će za posebnu zgodu obući, koga će od prijatelja pozvati i slično, što je jedan od razloga da euforiju zbog buduće proslave na trenutak ostave po strani i posvete se svakodnevnim obavezama i aktivnostima, piše Story.

Porodica Mitrović

Printscreen

 

Željko i Milica vredno rade na unapređenju svog TV programa, stalno uvodeći novitete, Aleksandar je okrenut svojoj porodici supruzi i ćerkici dok su Andrea i Sandra usmerene na svoje emotivne partnere i prijatelje.

Sve detalje ona je podelila na svom Instagramu, a svi su komentarisali kako njen stajling tako i mladinu balsku venčanicu, kao i haljinu koju je kasnije odenula.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading