Olja Crnogorac
Foto: Alo/Printscreen

Olja Crnogorac nedavno je otkrila da ju je borba za potomstvo umalo koštala života, a sada je detaljno objasnila u kakvom stanju se trenutno nalazi.

olja crnogorac

Printscreen

 

- Na veštačku oplodnju sam otišla potpuno zdrava, a tri godine kasnije, nakon hormona koje sam dobijala, završila sam na 30 miligrama kortikosteroida i promenjenim životom iz korena - započela je Olja.

olja crnogorac

Printscreen

 

- Moj život se sveo na to da ujutru čim ustanem prvo odradim vežbe za cirkulaciju koje su mi neophodneda bih povratila energiju u telo. Moje nuspojave su toliko jake da ja više nisam ista osoba. Ranije sam imala toliko energije da sam mogla volu rep da iščupam, moj dan je trajao 25 sati. Uz samo malo truda i kalorične hrane sam postizala definiciju mišića i bila kao strela - rekla je, pa otkrila da joj je, usled uzimanja terapije, fizička aktivnost strogo zabranjena.

olja crnogorac

Printscreen

 

- Danas mi je zabranjena fizička aktivnost od strane doktora jer se zadišem i na trećem pređenom stepeniku, ali ova budala od žene ne slušasavete i ide protiv medicine i nauke. Dakle, na kortikosteroidu pet puta nedeljno idem na trening. koliko besa osećam u sebi govori i to da sam krenula na kik-boks, a na prvom treningu su me sekunde delile od padanja u nesvest. Trener se uplašio i vikao mi da stanem, ali ja nisam htela. Ne dam! Ne dam da propadnem kao što propadam rapidno psihički i fizički - istakla je ona.

olja crnogorac

Printscreen

 

- Pored nemogućnosti izgradnje mišića, pojavi mlohavosti i želatinosti celog tela najgora pojava su depresija i nesanica. Ja se zdušno trudim i da putujem i da se smejem. Dobro glumim svoju najtežu životnu predstavu, a iznutra se lagano lomim i raspadam - priznala je.

olja crnogorac

Printscreen

 

- Nalazi krvi su mi dobri, bubrezi su se vratili u normalu posle duže borbe, ali kortizol rapidno pada i rezučtati nadbubrežne žlezde idu gore. Mnogi učeni ljudi mi kažu da sam pokretna bomba kada je stres u pitanju. Više nemam kontrolu na koga ću pući. Postala sam neka druga žena koja je možda i oduvek živela u meni, a sada je zahvaljujući ludačkoj terapiji isplivala na površinu - zaključila je Olja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading