NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE Vanja objavila vesti o sinu,  mnogo je to sve dirnulo, a Ša nije uz nju
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Brak repera Nenada Aleksića Ša sa Vanjom Aleksić je na klimavim nogama, čak je objavljeno i da se razvode posle samo mesec dana braka, pa je Ša nedavno ušao u Elitu. Vanja se za sada sa sinom nalazi u Kraljevu kod roditelja, a evo kako vreme provodi mališan kojeg je reper zavoleo kao da je njegov.

Mlada tiktokerka je donela odluku da ostavi Nenada i iselila se iz njegovog stana, a tačan razlog raskida nikada nisu otkrili iako su se pominjale svađe i nesuglasice.

Ša je istakao da mu je zbog toga krivo i da se nada pomirenju, a u međuvremenu je ušao u rijaliti "Elita", gde je nastavio da iznosi detalje iz braka i to koliko mu Vanja i njen sin fale.

Za to vreme, Aleksićka je u Kraljevu sa porodicom, a na društvenoj mreži Instagram podelila je dirljiv trenutak, kada je sina ispratila u vrtić.

- Prvi dan u vrtiću. Nije dugo trajao osmeh na licu, čim smo stigli u vrtić suza suzu stiže - napisala je Vanja uz fotografiju svog sina sa rančićem na leđima.

Nenadu sigurno neće biti lako kada vidi kakve trenutke propušta dok je u rijalitiju, a da li će mu Vanja preći preko svega, ostaje da vidimo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading