VRELIJE OD OVOG NE MOŽE Biljana Tipsarević u čipkanoj spavaćici pokazala novu frizuru, pa srušila internet! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Modna kreatorka Biljana Tipsarević poznata je po plavoj dugoj kosi, a frizuru već godinama nije menjala, sve do sada.

Sada je, ipak, rešila da malo promeni imidž, pa je dugu kosu ošišala na paž i odmah se pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Biljana je u crvenoj spavaćici sa čipkom pokazala krajnji rezultat, a komentari su se nizali.

biljana tipsarević

Foto: Printscreen/instagram

 

"Božanstvena ženo", "Vrelije od ovog ne može", "mnogo ti dobro stoji", samo su neki od komentara.

Inače, Biljana i Janko Tipsarević pored ćerke Emili, 2020. godine dobili su i sina Noa, a ona se tokom trudnoće ugojila 30 kilograma.

Nakon porođaja, Biljana je potražila pomoć nutricioniste, a ona je jednom prilikom otkrila kako je uspela da dođe sada do savršene linije i u 40. godinama izgleda duplo mlađe.

- Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari - pričala je Biljana i dodala šta izbegava kako bi imala zavidnu liniju: 

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim - ispričala je tada za magazin Story.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading