Mladi glumac Predrag Vasić
Foto: Alo/Printscreen

Mladi glumac Predrag Vasić osvojio je srca publika kao mali Stanoje u filmu "Montevideo".


On je u toku snimanja imao 13 godina, a zbog teške sudbine dečaka iz filma, mnogi su plakali.
Mladi glumac Predrag Vasić

Printscreen

 

Predrag je već sa šest godina krenuo je u školu glume, a prvu ulogu ostvario je glumeći dečaka u studentskom filmu "Ko čuva čuvare", 2006. godine. Usledilo je nekoliko manjih uloga, pa onda i film "Montevideo", gde je stekao popularnost. Posle ovog filma upisao je srednju škola, a zatim i Fakultet dramskih umetnosti.

Mladi glumac Predrag Vasić

Printscreen

 

Svi koji su pratili ovo ostvarenje i kasnije nastavke, zapazili su njegov lik, koji je bio najveća podrška Aleksandru Tirnaniću Tirketu, kojeg je glumio Miloš Biković.

Mladi glumac Predrag Vasić

Printscreen

 

Prošlo je 13 godina od snimanja ovog filma, pa mali Stanoje sada ima 26 godina i izgleda potpuno drugačije.

Predrag je svojevremeno za Kurir otkrio da mu je popularnost bila teret.

- Sad je pritisak manji. Trudio sam se da uživam u svom poslu. Najveća uspomena sa tog snimanja su prijateljstvo i ljubav koje mi je cela ekipa pružila. Najbolji prijatelji su mi i danas Andrija Kuzmanović i Nenad Heraković - priznaje glumac.

Publika malog Stanoja sada može da vidi u predstavama Reflektor teatra na Dorćol placu, ali i u Narodnom pozorištu, u komadu "Ivanov", ali i sopstvenoj stend-ap komediji.

- Svoju komediju "Biti Stanoje" igram u Dvorištancetu u Beogradu i gostujem po Srbiji. Govorim o svom životu i sedam lica Predraga Vasića i kako je to biti ja. Za odgovor na to pitanje, morate doći da je pogledate - otkrio je tada Vasić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading