Indira Radić otišla na selo
Foto: Alo/Printscreen

Popularna folkerka Indira Radić rođena je u Dragalovcima, mesto u blizini Doboja i uvek rado poseti svoj kraj u Bosni i Hercegovini. U Dragalovcima je živela kod roditelja dok nije završila srednju školu, a potom se preselila u Zagreb, gde se zaposlila u bolnici.

Poslednjih desetak godina nije toliko dolazila u Dragalovce, a danas ove nedelje je nostalgija učinila svoje, pa se je tako Indira provela vikend na selu, čiju lokaciju nije otkrila.

Indira Radić otišla na selo

Printscreen

 

Spremali su gulaš ispod trema, a potom uživali u ovom specijalitetu. Kad je krenula kiša, Indira je obišla imanje, živinu, a potom ušla u kuću i pokazala pravu domaćinsku atmosferu.

Pevačica je nekoliko puta pustila glas i digla atmosferu. Ona se dugo nije pojavljivala u javnosti, a nedavno je odlučila da se vrati na medijsku scenu.

- Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje - priča Indira i dodaje:

- Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako. Radim intezivno na novom albumu, želim da prati sve što sam do sada radila u karijeri. Dok to ne budem uradila, neću ga pustiti u etar - rekla je Indira, prenosi "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading