UDARAO ME JE PO RUKAMA KAD POGREŠIM! Mirka Vasilljević otkrila detalja seta "Ljubav, navika, panika", pa rekla ovo za Mariju Karan!
Foto: ATA IMAGES

Glumica Mirka Vasiljević svoju karijeru je započela veoma rano. Sa samo 15 godina zaigrala je u seriji "Ljubav, navika, panika" sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem.

Lepa glumica je svojevremeno pričala o odnosu sa njima i koliko su joj njihovi saveti, ali i od Marije Karan pomogli tokom karijere.

Mirka Vasiljević najbolje stilizovana javna ličnost

Ljubav navika panika

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Svaki put kada bih počela da glumim i mlataram rukama, Nikola Simić bi me vaspitno šljepnuo preko dlanova i rekao: "Ne glumi rukama, već glavom". To je jedan od značajnijih saveta koje sam usvojila - priča Mirka i objašnjava šta joj je reditelj Šuljagić rekao kada joj je ponudio ulogu:

- Pitao me je da li smatram da mogu da iznesem Janjin lik s obzirom na to da sam bila veoma mlada i neiskusna, jer sam pre toga glumila samo u filmu "Mi nismo anđeli 2". Rekao mi je da se ne prihvatam posla ako mislim da ne mogu, jer ako ne odglumim dobro, mogu da upropastim i Seku i Nikolu. Kao iz topa sam rekla: "Mogu"! Tako je sve počelo.

UDARAO ME JE PO RUKAMA KAD POGREŠIM! Mirka Vasilljević otkrila detalja seta

 

 

Vasiljevićeva kaže da joj je Marija Karan, koja je u pomenutoj seriji igrala njenu sestru, veoma pomogla sa usavrši glumu.

Marijom Karan je u to vreme bila na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti.

- Sećam se da je jednom spremala ispit iz dikcije i da je na snimanje donela skripte iz kojih je učila. Sedela sam zajedno s njom i iščitavala tekst i tako sam usavršavala svoju glumu i govor - ispričala je Mirka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading