Saša Mišić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kuvar Saša Mišić postao je popularan kada je vodio šou "Paklena kuhinja", a već godinama se ne pojavljuje u medijima. Njegova drama krenula je kada ga je 2011, kako su mediji preneli, napustila supruga i ostavila sa troje male dece.

„Žena me je ostavila sa troje dece“, preneli su mediji 2011. godine potresnu životnu ispovest paklenog kuvara Saše Mišića.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja dve devojčice i dečaka.

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning, pisao je "Story" tada.

- Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji - poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša „povredio njen i telesni i duševni integritet“ njihove dece. Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

- To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku ‒ kazao je tom prilikom.

"PAKLENI KUVAR" IMA JOŠ PETORO DECE

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnost i, koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Međutim, sudeći po društvenim mrežama, "kuvar iz pakla" i dalje se bavi kulinarstvom i uživa kada kuva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading