Marija Kilibarda
Foto: Promo/Promo

Premijerna epizoda novog kviza „Jedno pitanje” na UNA TV, u koprodukciji sa svetskom kućom NBCUniverzal Formati, koji čine deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe - očarala je gledaoce već posle prvog emitovanja.

Publiku je oduševilo i to što nakon kraće pauze na malim ekranima ponovo gledaju jedno od omiljenih TV lica širom regiona - Marija Kilibardu. Lepa voditeljka od samog starta verovala je u uspešnost projekta, i ne sumnja da će interesovanje za kviz biti sve veće:

Marija Kilibarda

Promo

 

„Znala sam da će se ljudima dopasti format jer sam sa svim takmičarima nakon igre razgovarala o tome kako se osećaju i kako im se dopada igra. Svi su pozitivna iskustva odneli iz našeg studija, čak i oni koji nisu osvojili novac. Ako je njima lepo, meni divno, nagradni fond najveći do sada u jednom domaćem kvizu, poučno i zabavno, ne verujem sa postoje šanse da neko ne bude naklonjen “Jednom pitanju”.”

Udobno se smestite, jer vas večeras od 22 sata na UNA televiziji, čeka druga epizoda kviza i nova dva takmičarska para, koji će pokušati da se izbore za što veću novčanu nagradu ako tačno odgovore na postavljeno samo jedno pitanje.

Marija Kilibarda

Promo

 

"Jedno pitanje" je emisija licencirana od strane NBCUniverzal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe. Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji, u produkciji Chalkboard TV i Motion Content Group. Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodna je intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gde će sistemom eliminacije, pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspeju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vredna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

· Set top box alotment Avala (na poziciji 11)

· MTS (na poziciji 125)

· mSAT (na poziciji 107)

· Orion Telekom (na poziciji 11)

· BeotelNet (na poziciji 11)

· Xplore TV (na poziciji 10)

· Supernova (na poziciji 25)

· YettelHipernet TV platforma (na poziciji 14)

· ST Cable (na poziciji 47)

· KBC NET (na poziciji 11)

· NEXT (na poziciji 24)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading