Majka Darka Lazića
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Majka Darka Lazića, Branka nakon dve i po godine od smrti supruga Milana opet je srećna u ljubavi.

Kako Star piše, već deset meseci zabavlja se sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pevačeva majka poznaje godinama unazad. Njega su Darko i njegov brat Dragan lepo prihvatili, te je on bio među zvanicama na pevačevoj svadbi. 


- Dragan je Velikog Gradišta, ali godinama unazad živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji, niti bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti, baš slabo. Nakon godinu dana od smrti Darkovog oca on je čuo šta se desilo, našao je Branku na fejsbuku i izjavio saučešće- započinje priču izvor, pa otkriva:
Majka Darka Lazića

Foto: ATA Images

 

- Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona- kaže izvor blizak porodici Lazić.

- Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život- zaključuje izvor za Star.

Podsetimo, Darkov otac preminuo je od posledica operacije smanjenja želuca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading