Futa
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Najuspešniji srpski tekstopisac Marina Tucaković preminula je pre dve godine na današnji dan u KBC "Dragiša Mišović", gde je prebačena pošto joj je 14. septembra 2021, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus. Za Informer se sada oglasio i njen suprug Aleksandar Futa Radulović koji je s njihovim prijateljima otišao na njen grob.

Futa je danas dao pomen preminuloj supruzi, a iako je prošlo dve godine on i dalje tuguje:

- Dali smo Marini dve godine. Bili smo na groblju, sad smo se vratili kući - kratko je potvrdio Futa da uspomenu na suprugu ne prepušta zaboravu.

Marinin grob

Foto: Ataimages

 

Marina, koja je promenila čitavu muzičku scenu godinama stvarajući hitove za najpopualarnije pevače u regionu, početkom 2018. godine saznala je da boluje od karcinoma dojke. Vest je postala još gora kada je otkriveno da je reč o malignom tumoru, a potom je Tucakovićeva operisana. 

Marina je preminula posle duge i teške bolesti pre dve godine, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini. A 15 meseci kasnije pored majke i brata sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Na njihovom grobu nalazi se ikona Bogorodice sa detetom, koja prikazuje najvažniju vrednost hrišćanstva - ljubav majke i deteta, a pretpostavlja se da je upravo Marina donela ovu ikonu na grob svog sina onda kada je bez njega ostala.

Informer 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading