Nataša Bekvalac sa ćerkom
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevačica Jelena Karleuša večeras održava spektakularni koncert u Beogradu na vodi, a među prvima je došla njena dobra prijateljica i koleginica Nataša Bekvalac u pratnji svoje starije ćerke Hane.

Sve oči su bile uprte u ove dve lepotice koje su blistale i sa sobom donele vulkan pozitivne energije, a isto tako dodatno zbog toga što Hana retko kada posećuje javne događaje, te je ovo jedinstvena prilika da vidimo u kakvu lepoticu je izrasla. 

Novosadska barbika nije skidala osmeh sa lica, a na samom početku je istakla da je spremna da zajedno sa ćerkom uživa u Karleušinom koncertu.

Pevačica je blistala u neobičnom stajlingu, crnom širokom kombinezonu ispod kojeg je obukla providnu bluzu, a sve to uparila je sa visokim štriklama, dok je na glavi imala pletenicu.

- Večeras očekujem spektakl i jako dobar provod, došla sam da uživam u Jeleninom uspehu. Oba njena albuma su mi omiljena - rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac sa ćerkom

Foto: Ataimages

 

Ona je otkrila koja joj se Jelenina pesma najviše dopada.

- Oba albuma su mi omiljena - počela je ona.

Nataša je istakla da ona i Hana često idu zajedno u provod. 

- Došla sam sa Hanom na koncert, nas dve uvek idemo zajedno u provod. Ona sada ima 16 godina i mislim da je skroz u redu što izlazi. Nije me pitala da li sme da dođe sa mnom na koncert, sama sam je pozvala - rekla je Nataša. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading