Edita Aradinović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

 

Piše: Nedeljko Kiš

Pevačice Edita i Indi Aradinović šokirale su javnost početkom godine kada je procureo snimak njihove tuče, a sada je pevačica prvi put progovorila o tome. 

Editu smo sreli na koncertu Jelene Karlauše u Beogradu na vodi, a pevačica nam je priznala da joj je i sada teško da priča o tom skandalu.

- To mi je mnogo promenilo život. Imala sam odškrinuta vrata za san koji sam sanjala jako dugo, sad mi se bukvalno plače. Ne mogu da pričam o tome... Svi mi pravimo greške, svi smo mi negde ljudi. Mislim da sam u svom poslu bila istrajna i da sam se jako borila, nisam bila nametljiva, nisam se gurala, samo sam radila ono što najbolje znam. Na sve to se desilo ono što mi je promenilo život iz korena. Ali, sada, nakon nekog vremena, dešavaju se samo lepe stvari. Tada sam izgledala jako i hladno jer sam tako želela, nisam htela da budem žrtva i da me svi gaze - rekla je Edita za Alo!.

Inače, Karleuša je nedavno objavila dva albuma, "Alfa" i "Omega", a svojoj publici poklonila je besplatan koncert u Beogradu na vodi.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading