MORAO JE DA ODLUČI I PRESEČE: Milan Kalinić našao novu ljubav, svi očekuju reakciju njegove žene
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj i glumac Milan Kalinić do sada se oprobao u brojnim tipovima televizijskih emisija i nakon svake zadržao je titulu mnogima omiljenog voditelja. Poslednji format "Preživeli" mnogima je izazvao suze na oči, a sada je došlo vreme za novi početak Milana Kalinića.

Naime, kako nikada nije krio, Milan je veliki obožavalac sporta, a sada mu je za rukom pošlo da ujedini svoje dve velike ljubavi - voditeljstvo i sport.

MORAO JE DA ODLUČI I PRESEČE: Milan Kalinić našao novu ljubav, svi očekuju reakciju njegove žene

Foto: ATA Images

 

Prvi put u karijeri Milan Kalinić vodiće emisiju o sportu, čemu se veoma raduje, a u ovom, za njega veoma važnom poduhvatu najveću podršku pruža mu supruga Sandra, kao i sin i ćerka, koji znaju da je sport Milanova velika ljubav.

- Mi smo nacija koja mnogo voli sport i ono kako preživljavamo uspehe i neuspehe naših sportista je nešto neverovatno. Mislim da zbog toga imamo kraći životni vek u odnosu na druge nacije u Evropi. U drugim zemljama se prati jedan ili dva sporta, a kod nas svi – kaže Milan Kalinić i ističe da će on i njegov kolega Predrag Popović Pop emisiju voditi na način kao što bi to radili i obični građani i ljubitelji sporta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading