Aleksandra Radović i Dara Bubamara, svađa
Foto: Alo/Printscreen

Društvenim mrežama i dalje kruži snimak na kojem su, između ostalih, pevačice Aleksandra Radović i Dara Bubamara kao članice žirija „Pinkovih zvezda“ ušle u otvoren sukob.

Bubamara je tada zamerila Aleksandri da nije obratila pažnju na jednu pesmu.

Diskusija se rasplamsala, te je Bubamara pomenula muzičko obrazovanje Aleksandre Radović, što je nju izbacilo iz takta, te je u dve rečenice Bubamaru ostavila zabezeknutu.

- Kako ne kontaš - upitala je iznervirana Dara Aleksandru, na šta joj je ona odbrusila: Ne znam šta treba da skontam, oprosti? - odgovorila je Radovićeva, na šta je Bubamara dodala "Pa, pesmu".

Aleksandri nije bilo jasno Darino pitanje kako može "pesmu da skonta", što je nju dodatno isprovociralo, te je otišla korak dalje i drsko je upitala "zašto se ona nalazi u žiriju muzičkoj takmičenja, te da nije adekvatno muzički obrazovana.

- Pa eto, mora još neko neobrazovan da bude ovde, moramo neki balans da postignemo. - odbrusila joj je Aleksandra i izazvala ogroman aplauz i ovacije.

-Samo se ti foliraj – promucala je Bubamara, na šta je Radovićeva uzvratila osmehom.

Vrlo je zanimljiv i opis koji se našao ispod objavljenog snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama, gde jedan od naloga na platformi TikTok tvrdi da je "Aleksandra Radović obrisala pod Darom Bubamarom".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading