Nucci obradovao fanove
Foto: Alo/Promo

Nakon što je najavio novu duetsku pesmu sa Vojažem ,,Periferija“ otkrio je svoje planove za budućnost kada je karijera u pitanju:

- Ne bih mogao da izdvojim jednu... Radimo, već je spremna nova pesma i spot, ,,Periferija se zove“, to je i meni i njemu naš favorit do sad, što se tiče duetskih pesama. Četvrti duet će da bude, ja se nadam, ove godine. On će verovatno album izbaciti ove godine, tu će da bude ,,Periferija“. Ja ću sledeće godine – rekao je Nucci i dodao:

Nucci obradovao fanove

Promo

 

- Pa evo sada sam se možda izlanuo, zvanično ću da ga najavim kada budem siguran da sam spremio pesme. Ja ću zvanično da ga najavim i da potvrdim ovo što sam se izlanuo kada pripremim svih novih, jedno desetak pesama. Da je reper bio vredan ovo leto, govori i činjenica da je spremio i novu solo pesmu, koja uskoro treba da izađe.

- Evo 29.septembra, u petak, izbacujem novu solo pesmu, dugo nisam izbacio solo pesmu. Bili su ovi dueti pred leto. Ja imam folder pesama koje zovem Nućijevke – rekao je on za S3, a šta je još pričao o svojim planovima za budućnost i kada stiže Bebo 4 pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading