Ljubinka
Foto: Printscreen/Printscreen

Sudeći po objavi glumice na društvenim mrežama, sin Ljubinke Klarić, Konstantin, nastaviće školovanje u inostranstvu. Iako joj nije bilo lako da se rastane od njega, ponosna mama poželela mu je svu sreću u novom životnom poglavlju.

- Srećan ti polazak u školu, ljubavi moja... nadam se da ćeš biti srećniji tamo daleko - napisala je Ljubinka nedavno na Instagramu, dok je kao lokaciju označila Los Anđeles.

Ljubinka Klarić sa sinom

Foto: Printscreen/instagram

 

Brojni prijatelji i pratioci glumice uputili su reči podrške njenom nasledniku, kog je dobila sa bivšim suprugom Nebojšom Jovanovićem, i poželeli mu mnogo uspeha u daljem školovanju.

Ljubinka Klarić je, podsetimo, svojevremeno govorila o tome da je Konstantin išao na odvikavanje od video igara i svim roditeljima koji imaju sličan problem sa svojom decom savetovala je da obavezno potraže pomoć stručnjaka.

- Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog. Igrice su posledica, a ne uzrok. Na primer, kad dete nešto što mu je potrebno ne dobija u stvarnom životu, onda pobegne u virtuelni svet. Kod Koste je uzrok za beg u svet igrica bio taj što nije imao dovoljno prijatelja, pa ih je sticao pomoću interneta. To mu je odgovaralo jer su sve neprijatne situacije rešavali tako što bi se isključili s kompjutera i otišli, dok u stvarnom životu to ne ide baš tako - ispričala je ranije glumica za "Hit Informer".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading