Ljuba Pantović
Foto: Printscreen/Printscreen

Nekadašnja rijaliti učesnica i bodibilderka Ljuba Pantović, majka starlete Aleksandre Subotić, neretko na društvenim mrežama objavi fotografiju u obnaženom izdanju, a sudeći po komentarima korisnika, sada je otišla korak dalje i na svom profilu pokazala intimne delove tela.

Naime, iako "gazi" petu deceniju, Pantovićeva svakodnevno trenira, te zbog sporta kojim se bavi vodi računa o svakom mišiću na svom telu, a na društvenoj mreži Instagram je otkrila kako trenutno izgleda njen izvajani stomak, međutim, u prvi plan je "upala" njeno međunožje.

Ljuba Pantović

Printscreen

 

Ljuba je, naime, imala želju da pokaže svoje trbušnjake, odnosno pločice na stomaku na kojima je vredno radila, ali sudeći po komentarima ispod njene objave koja je izazvala lavinu komentara i "lajkova", mnogi su mišljenja da je najpoznatija rijaliti baka prava bomba.
 

- Jedna pločica,dve pločice... Želim i vama keramiku najboljeg kvaliteta! Dobar dan - napisala je Pantovićeva u okviru svoje izazovne objave, a hvalospevi su se samo nizali:

Ljuba Pantović

Printscreen

 

"Presavršeno telo", "Kakva si ti bomba", "Kako si izvajana, perfekcionisti moraju pogledati tvoju figuru da bi dobili inspiraciju", "Nema jače i bolje od tebe", "Sek*i kupaći", bili su samo neki od komentara koji su pljuštali ispod Ljubine fotografije, za koju takođe kažu da nikada bolja nije izgledala, kao i da bi voleli da je vide u "Eliti", s obzirom da je poznata da nema dlake na jeziku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading