Nika Ilčić objavila jezive fotografije
Foto: Alo/Printscreen

Influenser Marko Arsenijević Arsa, priveden je pre tri meseca u policijsku stanicu, zbog navoda da je pretukao svoju devojku, isto influerserku, Niku Ilčić, sa kojom je tada bio u emotivnoj vezi, duži vremenski period. 

Kako su mnogi izrazili sumnju u ove optužbe popularne influenserka, ona je odlučila da snimi za svoj jutjub kanal video, u kom će detaljno objasniti šta joj se dogodilo, a usput je priložila i sve dokaze, kako bi njena publika čula istinu.

Nika Ilčić objavila jezive fotografije

Printscreen

 

Video je nazvala "Pravda je spora, ali dostižna", a Nika je ogolila dušu i pokazala fotografije, koje su nastale tokom tog incidenta, ali i nešto kasnije, kada se suočila sa nadležnim organinama.

Nika Ilčić objavila jezive fotografije

Printscreen

 

- Sve se desilo zato što sam ja stavila kofer na mesto gde je on želeo da snima tada video. Eto, pošto su mnogi komentarisali kako je sigurno postojao "razlog", to je bio "razlog". Ja sam u jednom momentu uspela da uzmem telefon, kako bi snimila ono što se desilo, da bih imala dokaz, ali se on domogao telefona i uspeo je da izbriše. On je priznao krivicu, ne znam što ljudi i dalje sumnjaju, kad postoji papir gde on priznaje da je kriv, pa je dobio zabranu prilaska - ispričala je Nika, između ostalog.

Nika Ilčić objavila jezive fotografije

Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading