Saška Veselinov dovela liniju do savršenstva nakon porođaja
Foto: Alo/Printscreen

Supruga Đorđa Đokovića Saška Đoković nedavno se porodila i na svet donela sina kome su dali ime Aleksandar.

Saška je sada objavila prizore iz privatnog aviona i pohvalila se šta je kupila u trudnoći i mnogo joj je pomoglo.

- Definitivno najbolja stvar koju sam kupla u trudnoći. Presoterapija za kućnu upotrebu, koju ja eto koristim na letu - napisala je Saška i pokazala svima kako uživa u luksuzu.

Inače, ovaj aparat predstavlja revolucionarnu metodu za topljenje masti, limfnu drenažu i opuštajuću masažu. Pomaže da se iz organizma ukloni višak vode i tečnosti, ubrzava protok limfe i cirkulaciju, a pomaže i u prevenciji i smanjenju celulita i njegova cena je poprilično visoka.

Saška Đoković

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Saška Đoković, kako je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.

- Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života - rekla je Saška.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading