DANAS BI ŠABAN ŠAULIĆ SLAVIO ROĐENDAN Ilda skrhana bolom, obratila se emotivnim rečima!
Alo.rs/Ana Paunković, Dejan Briza

Pokojni pevač i legenda narodna muzike, Šaban Šaulić, danas bi proslavio svoj 72. rođendan. Nažalost, on je tragično izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u februaru 2019. godine, u Nemačkoj. 

Članovi porodice Šaulić često na svojim društvenim mrežama kače uspomene sa Šabanom i driljivim rečima evociraju uspoemen na njega, a povodom njegovog rođendana na Instagramu se oglasila pevačeca ćerka, Ilda Šaulić.

 - Ovog 6. septembra sipaću neko piće koje si voleo, nameniti tebi i pustiti tvoju pesmu “Talas i pena” koju sam, dok si bio tu, nebrojeno puta slušala kako pevaš uživo, a koja će, na moju veliku radost i ponos, baš na tvoj rođendan biti premijerno objavljena. Voli te tvoja Ilda - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Povodom rođendana kralja narodne muzike oglasile su se i njegove kolege, među kojima je bila mlada zvezda, Uroš Živković. On je podelio na storiju, na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa Šabanom i napisao emotivnu poruku. 

Šaban i Uroš

Foto: Printscreen/instagram

 

- I tvoj slavimo legendo. Srećan rođendan, živiš - napisao je Uroš, uz emotikon belog srca. 

Podsećamo, Ilda je nedavno prvi put otvorila dušu i govorila o tragičnoj smrti njenog oca Šabana.

 - Ja sam u tom trenutku zvala mamu, da pitam, nešto smo trebali da se vidimo, čula sam da viče: ,,Gde je Šaban, kako ne znate gde je?" i pitam ženu šta se dešava, rekli su da ne znaju gde je, nije stigaona avion, prekida mi vezu. Pomislila sam da se nešto nije desilo u diskoteci, frka, tuča, ljudi pod dejstvom alkohola, pa se svašta desi, nije mi bilo ni na kraj pameti da se desilo to što se desilo. Mama me je zvala posle 10 minuta i rekla da su mali udes, da ne znaju gde je on, svi su bili raspoređeni u tri različite bolnice. Ona je došla do informacija, posle kada smo se čule telefonom, samo je ćutala i nisam imala snage da pitam. Sve se kao nadaš da to nije tako, ali onda shvatiš da je on obišao planetu uzduž i popreko i tako ostaneš na nekom putu - ispričala je Ilda za K1. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading