PONOSNA NA SINA! Nikolina Kovač fokusirana na polazak dece u školu, ali joj je zbog jedne stvari krivo!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikolina Kovač i Saša Kapor, jedan od najskladnijih parova na estradi smatraju svoju decu. Nikoletu i Nikolaja najveći uspehom i blagom.

- Kreće u četvrti razred Nikolaj. Moramo da se rotiramo sa radne atmosfere na dobru organizaciju. Jako se radujemo. Iskoristila bih ovu priliku da čestitam prvacima polazak u školu, kao i svim osnovcima - rekla je Kovač.

Za svog sina kaže da je dosta zreliji od svoje generacije:

- Zasta sam ponosna na svog sina. Dosta je zreliji i razgovarali smo sa njim da još zrelij uđe u početak naredne školske godine. On je dečak koji mnogo voli da se igra, ima divnu učiteljicu i drugare. Mnogo voli vanastavne aktivnosti i presrećan je što ima fizičko svaki dan.

Posebno joj je drago što Nikolaj ne provodi previše vremena pred ekranom mobilnog telefona.

- Koliko god mi bude krivo kada kasni sa školskim zadacima, pa ponekad moram da ga opominjem, opet mi je drago što provodi vreme sa vršnjacima napolju, jer mnoga deca izađu u park i nažalost gledaju u telefon i igraju igrice.

Prisetila se svojih školskih dana i predmeta koji joj je zadavao najviše muke:

- Matematika mi je uvek bila slabija strana. Ja sam onako umetnički tip, volela sam da pišem i omiljeni predmet mi je bila književnost - rekla je ona za Kurir TV.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading