Darko, Kaća i Marina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Folker Darko Lazić izgovorio je sudbonosno "da" u crkvi izabranici Katarini, a na gala svadbu u Pećincima među zvanicama je bila njegova bivša supruga Ana Sević i njen muž Danijel, dok Darkova bivša verenica Marina Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, nije bila pozvana.

Naime, kako Kurir prenosi, problem je u tome što Marina nije u dobrim odnosima sa Sevićkom, te je Darko želeo da izbegne neprijatnu situaciju. Njemu je bio plan da njihov sin dođe na ceremoniju, dok Marini, iako su njih dvoje u korektnom odnosu, nije poslao pozivnicu.

Da podsetimo, Ana Sević na svom Instagram profilu podelila je sijaset snimaka i fotografija koje su govorile da je srećna zbog toga što je njen bivši pronašao novu ljubav. 

- Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu - rekla je Ana pred našim kamerama, pa dodala:

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

Ana je otkrila i kako je Katarina reagovala kad ju je videla.

- Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični... Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre - istakla je Ana za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading