Jovana i Aleksandra
Foto: Promo/Foto: Alo/ilustracija

 Baš u vreme njihovog prijateljstva Jovana Joksimović bila je u višegodišnjoj vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim.

Veridba Jovane Joksimović bila je povod za slavlje kome se tada radovala i Aleksandra. Pa ipak, Jovana je vezu sa tadašnjim direktorom BK televizije okončala jer joj je srce osvojio sadašnji suprug Željko Joksimović.

Petnestodnevna veridba okončana je raskidom, ali ono što je javnost posebno iznenadilo je što je i Aleksandar uskoro uplovio u novu vezu i to ni manje ni više nego sa bliskom drugaricom svoje bivše.

Jovana Joksimović

Ekskluziv printscreen

 

Jovana Joksimović i Aleksandra Radović prekinule su tada svaku komunikaciju, a Aleksandra je otpočela vezu sa Zeremskim.

Aleksandra i Zeremski dobili su ćerku Ninu, ipak, posle samo mesec dana od rođenja deteta njihova veza je okončana. Aleksandra Radović tada je odlučila da svoj privatni život više nikada neće javno eksponirati, a narušeno prijateljstvo sa Jovanom nikada se nije obnovilo.

Izvori bliske dvema zvezdama kažu da Jovana Aleksandri nije mogla da oprosti što je ušla u vezu baš sa Zeremskim i tako prekršila ženski princip - ne petljati se sa bivšima svojih drugarica.

Da stvar bude bizarnija - priča se da je upravo Aleksandra pevala na Jovaninoj žurci povodom veridbe sa Zeremskim, prenosi Story.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading