Irina
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Irina Vukotić pred kamerama je čitave dve decenije, i ima veliko iskustvo iza sebe, a oduvek su je krasili učtivost, umerenost i profesionalnost. Iako je bila jedno od zaštitinih lica ružičaste televizije, medijima je odjeknula vest da je dala otkaz na Pinku i da prelazi na Prvu televiziju.

Rodom iz Gornjeg Milanovca, Irina je diplomirala srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Iako ova elegantna plavuša deluje dosta mlađe i negovano, ne krije da ima četrdeset i sedam godina. Svoju karijeru je započela na tada veoma popularnom Trećem kanalu, na kom je stekla i trajna prijateljstva. Nakon toga, prelazi u producentsku kuću Emotion, pa je brojni gledaoci pamte po emisiji "Sve za ljubav" koju je vodila sa Milanom Kalinićem, upravo na Pinku.

Tokom vođenja emisija koje su prikazivane u sklopu rijalitija "Veliki brat" dolazi do sudbinskog susreta kad upoznaje svog budućeg muža, rijaliti učesnika Savu Radovića. Međutim, ova ljubav je trajala kratko pa se par nedugo nakon rođenja ćerke Iskre rastao. Irina je otkrila i da nakon razvoda nije dozvolila da njena privatnost bude izložena javnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading