Darko i Marina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Svatovi se okupljaju ispred kuće Darka Lazića, koji će uskoro krenuti po svoju suprugu Katarinu u Ugrinovce, da bi se vratili u Brestač i obavili crkveno venčanje u tamošnjem hranu.

Na venčanje svog oca stigla je i mala Lorena, koja je došla sa svojom bakom Brankom. Mnoge je začudilo što još uvek nema malog Alekseja.Kako smo uspeli da saznamo, Aleksej neće doći. Darko je rekao da je njegov sin sprečen, a Marina Gagić, njegova majka, je potvrdila da on ne dolazi.

- Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a svakako ne bih išla, jer smo Aleksej i ja otputovali. Sina je na svadbu zvao juče, za takve stvari je mogao da me ranije obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, nek mu je sa srećom - istakla je Marina za "Telegraf.rs"

Darko je danas za Republiku otkrio koliko mu nedostaje otac i koliko mu je žao što se on neće pojaviti na svadbi.

- Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading