SVE PRIČE KOJE SMO ČULI BILE SU ISTINITE Petar Grašo pevao u Leskovcu, pa rekao šta misli o Srbima! (VIDEO)
Kristijana Ćaćić

Hrvatski pevač Petar Grašo nastupio je na Roštiljijadi u Leskovcu i srpsku publiku iznenadio izjavom.

Pred koncert, Grašo je istakao da je ovaj nastup dugo čekao, jer je čuo samo reči hvale o ovoj manifestaciji od svoji kolega

- Prvi put sam u Leskovcu. Moja ekipa i ja smo proputovali ceo svet i malo je toga što nismo videli. Uvek nam je veliko uzbuđenje kada dođemo u jedan novi grad. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih mojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili protekli godina, koliko je lepa ova manifestacija. Dogodio se taj dan da i ja kao izvođač budem pozvan - istakao je Grašo.

Poznati splitski pevač obožava gastronomiju, a u Leskovac je došao sa svojom porodicom, a čak je poveo i roditelje.

- Toliko volimo moja porodica i ja gastronomiju, i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom sa nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi kao porodica smo dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo sa hranom vrhunskog kvaliteta. Ali ovo što smo doživeli pogotovo što se roštilja tiče što je zaštitni znak Leskovca. Tu ste prvaci sveta i mislim da ste u svetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti - istakao je Petar Grašo za Kurir, a zatim se svojoj publici iz Srbije obratio i dirljivom objavom na Instagramu.

 

 

- Sve priče koje smo čuli o Leskovcu bile su istinite - izuzetno gostoprimstvo, srce do neba i hrana za Bogove. 17.000 ljudi pevalo je u glas sa nama! Hvala vam do neba - napisao je hrvatski pevač.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading