Zoran, Anđela i Nađa
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Zoran Đorđević zgrozio je ogroman broj ljudi kada je u lajvu komentarisao izgled rođenih ćerki Anđele i Nađe, poznatih srpskih jutjuberki.

On je bez pardona pričao o njihovom fizičkom izgledu na način koji je, po mišljenju većine korisnika društvenih mreža koji su pratili taj lajv, neumesan i sramotan.

- Anđela je lepa kao lutka, kao lutka lepa, lepša od Nađe tri puta. Nađa je kao devojčica bila zgodna dok je trenirala gimnastiku. I ona je meni lepa, ja ih volim obe, ali je bila zgodna - rekao je Đorđević.

"Koliko si odvratan", "Nije ni čudo što neće da čuju za tebe", "Da li je moguće da ovo slušam?", "Sa ovim čovekom nešto zaista nije u redu, ali ne znam šta", "Skandal. Ovo je skandal!", samo su neke reakcije.

@anastasijabrkljac “nadja je kao devojcica bila zgodna” ??? @Andjelica @nadjilica 🤍 #fy #fyp #fypシ #viral #xyzbca ♬ original sound - tasa

Podetimo, porodica Đorđević došla u žižu javnosti kada su Anđela i Nađa otišle od kuće i svog oca, zajedno sa majkom.

- Kad su one otišle meni je bilo jako teško. Meni je i sad teško. Ja se nikada neću pomiriti sa njima. Sutra kap krvi da im treba da prežive ne bih im dao. Pre bih se pomirio sa Tinom, koju sam ja birao i koja je birala mene, nego sa Anđelom i Nađom - pričao je Zoran u februaru 2023.

Sa novom devojkom čeka dete, ona pobegla od njega

Zoran, otac jutjuberki Anđele i Nađe koje su ga nedavno napustile prijavljen je policiji od strane nove partnerke.

Zoran je u lajvu tvrdio kako je trudna devojka pokupila decu i napustila ga, a onda ga i prijavila policiji. Međutim, kasnije je kazao kako ga nije ona prijavila, nego njen muž.

- Mene Milica nije prijavila policiji. Mi smo bili šokirani kada smo gledali film i upala je policija u stan.Policiju je najverovatnije zvao njen muž u saradnji sa njenom majkom, bratom i sestrom. Policija je dobila prijavu, uzeli su izjavu dece, mene i Milice i otišla. I rekli su da nikako ne odlazi sa njim za Berlin - rekao je.

- Ja nikada ne gledam nečiji telefon, ali sam video da je ona kucala njemu poruku: "čim policija ode, sačekaj me, ja dolazim". Milica je u međuvremenu prebijena, izbačena, to je ono što je ona meni napisala. Ja ne znam šta je istina, moguće je da me je ona sve ovo lagala. Milica je insisitirala da se vrati. Međutim, kada prođu ova vrata, nema više. Izgleda da su joj oduzeli decu, da se deca nalaze kod njenog muža - ispričao je u obraćanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading