Darko Lazić promocija
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Brojni prijatelji, porodica i saradnici slaviće sa njima, a kako Alo! saznaje, među zvanicama se našla i Lazićeva bivša verenica Marina Gagić. Kako izvor blizak paru otkriva, ona će dovesti i Alekseja, kako bi i on prisustvovao očevom važnom danu.

- Marina i Darko su nakon raskida ostali u fenomenalnim odnosima. Trude se da njihov sin odrasta u zdravom okruženju bez obzira na to što roditelji nisu u zajednici. Marina je čak upoznala i Katarinu, super se slažu i srećna je što je Darko našao normalnu devojku s kojom će provesti život. Čak su zajedno i snimali kampanju, ludo su se proveli. Funkcionišu kao prava porodica - rekao je na samom početku razgovora izvor, koji otkriva kako se Darkova izabranica ponaša prema njegovom i Marininom sinu.

- Aleksej obožava Katarinu. Igraju se, provode dosta vremena zajedno i baš se vezao za nju. Upravo zbog toga je Marina odlučila da prihvati Lazićev poziv i da sa sinom prisustvuje svadbenoj proslavi svog bivšeg partnera - otkrio nam je dobro upućen sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

- Darko i Kaća su pozvali Marinu i objasnili su joj da bi voleli da i ona prisustvuje veselju. Njoj je najpre bilo neprijatno, razmišljala je o tome kako će drugi ljudi reagovati na njeno pojavljivanje, ali na kraju je pristala. Želi da njen sin shvati da nju ne povređuje to što Darko nastavlja svoj život bez nje i da pruži podršku Kaći kao ženi s kojom će njen bivši verenik provesti ostatak života - zaključio je izvor za Alo!.

Podsetimo, Darko i Katarina su zajedno organizovali proslavu momačke i devojačke večeri, a tom prilikom iznajmili su luksuznu vilu sa bazenom. Gosti su uživali u koktelima, suncu u muzici, a par je čak imao i organizovane stripere i striptizete.

 Pred svadbu izazvao udes

Podsetimo, folker je nedavno izazvao saobraćajnu nezgodu na deonici auto-puta kroz Beograd, kada je džipom BMW X5 nemačkih tablica kojim je upravljao naleteo na kombi „mercedes sprinter“ kojim je upravljao B. B. (51).

Sudija za prekršaje je kaznio Darka novčanom kaznom u iznosu od 150.000 dinara, kao i zabranom vožnje u trajanju od 10 meseci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading