Zorannah sa dečkom
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zorana Jovanović, koja se proslavila kao Zorannah, već izvesno vreme uživa u vezi s Elojem Rumom. Zbog poslovnih obaveza golmana, par se nedavno preselio u Holandiju, pa tamo nastavio zajednički život.

Govoreći o njihovoj vezi za jedne medije, Zorannah je ispričala kako u početku nije baš sve „išlo kao po planu", te da su im razni pritisci bili nametnuti s društvenih mreža. Takođe, izvesna poznata osoba jurila je njenog izabranika čim se pročulo da je s njom.

I, kako Jovanovićeva naglašava, nije bila jedina.

Nekad se kockice jednostavno poklope

- Moj dečko nije Amerikanac, on je Holanđanin poreklom iz Kurasaoa. Osvojio me je time što je imao sve s moje liste, koja nije bila nimalo kratka. Niko od nas dvoje nije očekivao da će se ovo desiti i to tako brzo, ali nekad se jednostavno sve kockice poklope. U vezi mi je trenutno najbitnije da imam mir. Želim da oboje budemo dovoljni jedno drugome i da smo jedno drugome prioritet. A to sam u ovoj vezi i dobila. Nikada nisam imala ono: „Jao, da li će se javiti, da li ćemo se opet videti, šta ako..." i ostala nemoguća pitanja. Jednostavno, od prvog dana kada smo krenuli da komuniciramo više nikad nismo prestali - kazala je za „In džurnal", prenose mediji, pa nastavila o tome koliko joj je bilo teško pošto su ih tviteraši raskrinkali da su u vezi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading