Danica
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U februaru prošle godine kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se glumački par Lazar i Danica Ristovski razvode nakon 42 godine braka.

Glumica se nije javno oglašavala povodom razvoda, a ako je suditi po objavama na društvenim mrežama ona je nastavila svoj život dalje i živi punim plućima.

Milša je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gde je pre nekoliko dana podelila njenu i Daničinu fotografiju u kupaćem kosimu kako se brčakaju u bazenu i osmeh ne skidaju.

 

"Danica baš uživa nakon razvoda", "sve im je potaman", "ala uživaju", samo su neki od komentara.

 

Podsetimo, nakon razvoda Danica se nije oglašavala, a Lazar Ristovski je u intervjuu istakao da je to bolna tema za njih dvoje.

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je glumac u ispovesti za magazin "Gloria".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading